Усмивката - най-краткият път между двама души!
лого на Черни Осъм
 Д-р София Кусева и Д-р Христо Рачев, Д-р Нели Данчева-Рачева и а Д-р София Кусева и Д-р Христо Рачев Д-р София Кусева  Д-р Христо Рачев- младшиД-р Христо Рачев- младши - най-младият ни дентален лекар Рачев по

Мечтите за красива и здрава усмивка се сбъдват


По природа зъбите на всеки човек са здрави и красиви. Но, уви, ние през целия си живот , от ранното си детсво, като че ли, се стремим да влошим тяхното здраве.

Начинът на живот и храненето, хигиената и профилактиката – това са нещата, които ако подценим, ще доведат до системното влошаване на здравето на зъбите.

Красивите зъби са здравите зъби!

Красивата усмивка е усмивката от здрави зъби и венци!

Умишлено е повторението на думата здраве.

Умишлено е защото пациентите влизат при нас с надежда!

Надежда за бързо справяне с болката!

Надежда – да излязат от кабинета по-спокойни и по-красиви!

Все по-често времето налага стоматологичните кабинети да работят не като спешни кабинети, а като студия за дентално здраве, за бяла и червена естетика. За здрави и красиви зъби и венци! За цялостен дизайн на усмивката и за профилактика!

Отношенията с пациентите се градят бавно с годините и се укрепват с ежедневни грижи.

Ние взаимно се учим.

Да направиш човека щастлив, здрав и усмихнат! Това е нашата мисия! Не трябва да се губи надежда, независимо колко тежко , сложно и дори страшно ви се струва състоянието на зъбното здраве. Ние се стремим да намерим решение! Поддържаме квалификацията и оборудването на кабинета на възможно най-високо и съвременно ниво. Осигуряваме на пациентие си бърз контакт с водещите специалисти в стоматологията, за решаване на по-сложните проблеми.

Съвременната стоматология, за радост на пациентите, а и за наше щастие е сложен  човешки процес, изискващ взаимно доверие. Индивидуалният  подход  е най-голямото удоволствие от професията. Не е нужно да се вземат еднакви решения . Не е нужно и всички пациенти да излизат с еднакви усмивки. Най-красиво е когато е различно и специално създадено за пациента и проблема му. Освен здраве пациентите получават и нашето специално отношение и лично решение за своите усмивки! Мечтите могат да се сбъдват!

« обратно

Коментари /0/


Няма написани коментари.

Добави коментар


Всички полета маркирани с * са задължителни.